PipingRock - den bedste kvalitet, de laveste priser

PipingRock producerer vitamin- og kosttilskud i topkvalitet og til de laveste priser til dig og din familie. Hvordan rammer vi den perfekte balance mellem kvalitet og værdi? Vi fremstiller vores egne vitaminer. .

Fremstillet af PipingRock

Ved at fremstille vores egne produkter og levere dem direkte til dig eliminerer vi de oursourcing-, distributions- og detailomkostninger, der gør priserne for andre brands højere. Vi overfører med glæde disse besparelser til dig og din familie.

Og da vi kontrollerer alle trin i produktionsprocessen for vitamin- og kosttilskud, kan vi garantere en højere kvalitetsstandard. Vores produkter forlader aldrig vores synsfelt. Bare se på nogle at de væsentlige trin, som PipingRock gennemfører in-house:

Manufactured
 

Vi håndplukker vores råmaterialer

I løbet af vores +40 år i branchen for naturprodukter har vi fundet frem til de bedste ingrediensleverandører i verden. Vi benytter udelukkende etiske leverandører, hvis høje kvalitetsstandarder samt høje standarder inden for renhed og friskhed, stemmer overens med vores egne standarder.

Vi sætter vores produkter på formel

PipingRocks in-house-team af videnskabsfolk og ernæringseksperter producerer vitamin- og kosttilskud med de ideelle ernæringsmæssige forhold, kombinationer og styrker. Vi designer vores tilskud med henblik på at maksimere de ernæringsmæssige fordele for dig og din familie.

 
Manufactured
 

Vi ejer vores produktionsanlæg

PipingRocks GMP-certificerede anlæg omfatter maskiner i rustfrit stål til blanding, samling og tapning på flasker. Da vi selv ejer vores anlæg og udstyr, kan vi garantere for de hygiejniske forhold, som vi overvåger dagligt.

Vi har vores eget avancerede laboratorium

PipingRock tester sikkerhed, renhed, styrke og biotilgængelighed i vores mikrobiologiske laboratorium i verdensklasse. Vores in-house-laboratorium giver os 100 % sikkerhed for, at vi giver dig det bedste. Det ville man simpelthen ikke kunne gøre via et eksternt laboratorium.

Vi tester vores produkter

Hvert PipingRock-produkt bliver udsat for hundredvis af kontroller, både under selve produktionsprocessen og i post-production-processen, med henblik på at gennemgå en komplet kvalitetskontrol. Vi garanterer for, at indholdet i produktet svarer nøjagtigt til det, der står på mærkaten.

Vi opretter og printer vores egne mærkater og fremstiller vores egen emballage

Printudstyret og pakkemaskinerne på vores lager med vitamin- og kosttilskud sparer penge. Dette gør os i stand til at give endnu mere rabat på vores vitamin- og kosttilskud og at gøre helbredsoptimerende ernæring økonomisk overkommelig for alle.

PipingRocks in-house-produktion og levering direkte til dig betyder lavere produktionsomkostninger og særdeles overkommelige priser. Og da vi personligt overvåger alle trin i produktionsprocessen, kan vi garantere for førsteklasses kvalitet for dig og din familie.